Latest News

Päivittäiset tavat pitää talo puhtaana ja siistinä

Päivittäisen kodinhoidon perässä pitäminen voi olla raskasta, mutta sen ei tarvitse viedä kaikkea aikaasi.Minusta kodin puhtaana pitäminen ei merkitse aikaa, vaan pikemminkin hyvien tapojen luomista, joita alat noudattaa vaistomaisesti. Kyllä, aina välillä menee hulluksi, enkä pysty aina suorittamaan päivittäistä siivousta, mutta suurimmaksi osaksi yritän noudattaa näitä 11 tapaa pitääkseni kodin puhtaana ja siistinä.Vuokraa siivouspalvelu pori helpommin.

Aloita pedaamalla sänky

Tiedän, että joidenkin mielestä sängyn peittäminen on ajanhukkaa, mutta sillä on todella suuri ero huoneen siisteydelle ja kestää vain muutaman minuutin. Lisäksi mielestäni päivä alkaa hyvin, ja rakastan kiivetä pedattuihin sänkyihin päivän päätteeksi. Helpotaksesi asioita, yksinkertaista vuodevaatteet mahdollisimman paljon.

Päädyimme leikkaamaan ylälakanat pois {koska ne aina päätyivät joka tapauksessa isoon lätäköön sängyn päätyyn} ja käytimme vain pussilakanat ja pestävä päällinen. Jos kuitenkin pidät lakanoistasi, voit minimoida tyynyjen määrän sängyssäsi tai käyttää riittävän suurta peittoa tai peittoa, jota sinun ei tarvitse työntää lakanoihin.

Pese yksi pyykkitäyttö päivässä

Riippuen siitä, kuinka monta pyykkiä yleensä täytät viikossa, sinun ei ehkä tarvitse tehdä tätä joka päivä, mutta meidän osaltamme pesemme ehdottomasti vähintään 7 pyykkiä viikossa. Yritä saada tapana laittaa yksi pyykkitäyttö ensimmäiseksi aamulla. Jos työskentelet kodin ulkopuolella, etkä pysty kuivaamaan sitä ennen lomaasi, laita koneesi viiveeseen {jos sinulla on tämä ominaisuus}, jotta se on valmiina kuivausrumpuun, kun tulet kotiin.

Ole tyytyväinen “Clean Enough” -ohjelmaan

Perfektionistina tämä on ehkä vaikein minulle. Haluat kotisi olevan suhteellisen puhdas ja siisti, mutta se ei tarkoita, että jokaisen pienen asian on oltava täydellinen. {Yritän aina!} noudattaa 80/20-sääntöä, mikä tarkoittaa, että olen tyytyväinen 80 %:iin siivouksesta.

En väitä, että niitä ei koskaan tarvitse puhdistaa, mutta tee niistä osa syväpuhdistusrutiinia tavallisen viikoittaisen siivousohjelman sijaan.

 

To Top

Pin It on Pinterest

Share This